Näyttelypaikkaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella muutamien havainnekuvien kera. Galleristi pidättää oikeuden valikoida edustamansa taiteilijat ja esiteltävät teokset. 

Tilanvuokra kymmeneltä näyttelypäivältä on 100€, myyntiprovisio 25%. Pystytyspäivät ovat näyttelyä edeltävät maanantai ja tiistai, tarkemmat ajankohdat sovitaan tilannekohtaisesti. Taiteilija pystyttää näyttelynsä itse, galleristin toteuttaman pystytyksen hinta on 47€ jokaiselta alkavalta tunnilta. Näyttelykohtainen ovikyltti, rautalankaa, leikkurit yms. sisältyvät tilanvuokraan.

Kaikkien töiden tulee olla myytävissä, jollei asiasta erikseen etukäteen sovita toisin. Taiteilija toimittaa teoslistan hintoineen pdf-muodossa tai valmiina tulosteina. Teosnumerotarrat ja myytyjen töiden tarratäplät löytyvät paikanpäältä.

Vieraskirja, käyntikortit, ansioluettelot yms. ovat toivottavaa lisämateriaalia, mutta vapaaehtoisia. Paikalla-olo ainakin osan näyttelypäivistä on suotavaa, muttei pakollista. Jatkuvaa valvontaa näyttelytilassa ei galleristin toimesta ole.

Galleristi avaa ja sulkee näyttelytilan päivittäin, huolehtii tilojen siisteydestä, näyttelyn mainostamisesta sosiaalisten medioiden kanavissaan, teosten myynnistä ja nouto-aikataulujen ilmoittamisesta asiakkaille tekstiviestitse. Myös taiteilijalla on lupa jakaa tietoa näyttelystä eri alustoilla ja medioissa.

100€ näyttelymaksu maksetaan pystytyksen yhteydessä korttimaksuna tai käteisellä, tilitykset myynneistä näyttelyjakson päättyessä tapauskohtaisesti tilisiirtona tai käteisellä.