Kesäkauden avoinna oleva majoituspalvelumme ottaa vierailijat vastaan yhdeksi yöksi tai tule vaikka muutamaksi päiväksi etätöihin lammen rannalle. Valittavinasi ovat kotatyylinen mutterimökki 1-2hlö ja vaalea rantayksiö. Tiedustelut ja varaukset puhelimitse/WhatsApp 044 0165047.

Majoitu yksin tai kaksin tunnelmallisessa mutterimökissä 55€/yö (rantatalo 45€/yö) sisältäen liinavaatteet ja juomavesipuollon. Hyvin nukutun yön jälkeen heräät panoraamanäkymiin myllylammelle. Mökit ovat kesälämpimiä ja sähköttömiä. Alueella mobiililaitteiden latausmahdollisuus ja huussi. 

Maittava lautasaamiainen tarjoillaan myllyn kahviossa. Kauden raikkaat kasvikset tulevat tilan omalta kasvupalstalta. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliot varauksen yhteydessä. Aamiaisen hinta 10€/hlö.

Täydennä kokemuksesi. Rantasauna ja tulipata käyttöön majoittumisen yhteydessä 5€/hlö. Sisältää polttopuut, pyyhkeet ja pesuaineet. Kantovesi viereisestä lammesta jossa myös uintimahdollisuus. Varattavissa myös yksityiset saunapaketit alk. 7€/hlö.